Referenser

Några referenser från nöjda köpare.

Theresa Heyer är en proffsig säljare och

grymt duktig på Tinker!

Jag köpte min River Meadows Carl i sptember 2011.

Alla papper iordning,vetrinärbesiktning och vaccination fixades på en dag,köpekontrakt skrevs.

Meadow var ren och snygg både när jag var och tittade och när jag hämtade

honom.Dessutom bjöd hon på gott fika,båda gångerna:).

Det bästa är att vi fortfarande har kontakt och att hon är intresserad av sina hästar

även efter att hon sålt dem.

Om jag någon gång ska köpa en Tinker till kommer jag absolut att köpa av Theresa igen.

Betsy Dehlin

 

Ett hästköp är ett stort beslut o många bitar ska stämma,att köpa häst med 30 mils avstånd o provridning på 40 min bygger på att man får ett bra förtroende av säljaren.Allt som Theresa har berättat om vår häst har stämt till 110%.Vi är mycket nöjda med vårt hästköp o hästen har visat upp sina bästa sidor från första stund.Vi har nu ägt hästen över ett år o har fortfarande bra kontakt med säljaren,detta tycker vi visar att Theresa bryr sig om sina hästar o kunder.Vi kan varmt rekommendera Theresa till Nya köpare.

Eva och Romany Magpie

 

Vi kom första gången i kontakt med Theresa Heyer då hon som en av Sveriges fem rastypare av tinker var hit och typade vårt då nyss inköpta tinkersto. Det visade sig att Theresa bodde ett fåtal mil från oss och vi blev inbjudna att komma hem till henne och titta på de tinkrar hon hade hemma. Vi besökte Theresa och började prata om vilken typ av tinker vi skulle ha om vi köpte en till. Efter någon tid hörde Theresa av sig och berättade att hennes kontakt Grant i England hade en valack som skulle kunna passa oss, om vi var intresserade. Vi fick se kort på hästen och Theresas kontakt skulle höra av sig när hästen fanns hemma hos honom. När vi sagt att vi var intresserade fick vi mejladressen till Theresas kontakt Grant och kunde på så vis få direktinformation om hästen. Vi fick filmer på hästen i rörelse och beskrivningar om hur han var. Vi fick också besked om när han var veterinärbesiktigad och via mejl kom besiktnings­protokollet. När vi väl bestämt oss fick vi originalet via brev.

Vi bestämde oss för att köpa Gizmo, som hästen hette, och satt in handpenning och så småningom slutbetalning.

Hela tiden hade vi kontakt med Theresas kontakt Grant i England och vi fick besked om när transporten till Sverige påbörjades. På transportföretaget finns svensktalande personal så man behöver inte oroa sig för samtal med dem. Då vi bor så nära Theresa och transportbilen skulle vägen förbi oss fick vi honom levererad ända hem på gården.

 

Det har varit en mycket smidig affär att göra och vi har känt fullt förtroende för Theresa och hennes kontakt Grant i England.  Gizmo visade sig vara precis vad vi ville ha. Det är mycket troligt att vi, om vi kommer att köpa ytterligare en tinker, köper via Theresa.

 

Finns det frågor kring att göra en sådan här affär med Theresa Heyer är du välkommen att kontakta Inga-Lena Andersson 070-2085557